UTSUKUSY COSMETICS – aproape 40 de ani în industria cosmetică

Oferă produse cosmetice de înaltă calitate pentru cei mai exigenți profesioniști

Folosesc cele mai avansate tehnologii, inspirați de vechea tradiție japoneză.

În Japonia, există o veche tradiție in domeniul frumuseții, iar cosmetica este una dintre cele mai avansate din lume. UTSUKUSY Cosmetics, urmând tendința din această țară orientală, se inscrie ca brand-lider în cercetarea și dezvoltarea de noi formule, care se bazează pe ingrediente cosmetice cu efecte dovedite științific, fiind susținute de studii de eficacitate si rezultate demonstrate.
Produsele noastre au fost create special pentru tratamente SPA, centre de infrumusetare si medical – estetice și se bucura de aprecierea profesioniștilor care le aplică zilnic în centre.
UTSUKUSY coopereaza  in munca cu o echipă de experți, care urmaresc în mod constant progresele tehnologice actuale și adaugă eficacitatea noilor active la vechile cunoștințe din culturile antice.

În plus, firma noastra este caracterizată prin deschiderea pe care o are spre preocupările și sugestiile esteticienilor. Toate acestea contribuie la calitatea speciala a produselor noastre, telul nostru fiind acela de a obtine rezultate unice si uimitoare in tratamente.
Gama de tratamente este foarte largă – de la cele mai naturale, la cele mai avansate științific. Pentru a cita doar câteva dintre liniile care au fost repere în istoria firmei: Cosmetice homeopate pe bază de aur, platină și veninuri ; Telomerasa’s – întinerire și linia Mediteranean, linie cu ingrediente naturale ( fructe și legume) si lista poate cotinua…

De asemenea, brand-ul Utsukusy are o linie de Ceiuri-tratament, în sinergie cu tratamentele de cabinet.
Astăzi, UTSUKUSY Cosmetics este lider important în industria de cosmetice, prin inovare constantă și calitatea produselor. Detine o largă rețea de distribuitori la nivel național și internațional și în mod constant asigura nevoia de formare a profesionistilor, organizeaza ateliere și demonstrații de produs.