Fuziunea progresului științific cu tradiția ancestrală

De aproape de 40 ani, UTSUKUSY Cosmetics, firma specializată în produse cosmetice profesionale, dezvoltă, produce și distribuie propriile sale tratamente. Aceste produse încorporează în cea mai mare măsură cunoștințele științifice și înțelepciunea tradițiilor străvechi din Japonia.

UTSUKUSY cosmetice a devenit un brand de referinta ca urmare a efortului investițional constant în cercetare și dezvoltare. Încă de la începuturi, produsele sale au o calitate remarcabilă. Nu este surprinzator ca în timpul producției sunt supuse unor protocoale stricte de control.
Ca urmare, tratamentele UTSUKUSY sunt eficiente și sigure fiind aprobate de numeroase studii științifice.
Un alt pilon al firmei este problema de formare, unde se alocă resurse semnificative. Remarcabil este faptul ca în fiecare an se efectueaza mai mult de 500 de ore de cursuri și ateliere de lucru pentru distribuitori. Departamentul de formare are profesioniști bine instruiți si cursuri adaptate la nevoile acestui sector. Sunt programe care încorporează prezentări teoretice și ateliere de lucru sub prisme practice pedagogice. Acest lucru permite participantilor sa-si actualizeze cunoștințele lor teoretice și sa-si actualizeze tehnicile estetice. Mai mult decât atât, această echipa de profesioniști va crea în mod constant protocoale avansate pentru a optimiza eficiența rezultatelor tratamentelor.
În Spania, UTSUKUSY Cosmetics are o rețea extinsă de vanzare si o prezență remarcabilă in tot teritoriul. În timp, continua politica de extindere pe piețele internaționale. Au importatori prezenți în Portugalia, Olanda, Irlanda, Letonia, Estonia, Lituania,România, Norvegia și Canada .
Portofoliul său de larg de produse este grupat în mai mult de 30 de linii pentru a satisface toate nevoile și cererile profesionistilor și consumatorilor finali.

Printre acestea se numără :


* Linia TELOMERASA’S  bazata pe descoperirea telomerilor, care a câștigat Premiul Nobel pentru Medicina in anul 2009 .

Este un tratament de întinerire genetic ce acționează direct asupra ADN- ului telomerilor, prevenind degenerarea. Principiul activ stralucit este extras dintr-o plantă cunoscută sub numele stiintific de Scutellaria baicalensis Georgi, și este utilizat pe scară largă în medicina tradițională japoneză, sub numele de Kampo.

Rezultatul este o piele cu un aspect evident intinerit.


* Ko – Himan cu fosfatidilcolina actioneaza eficient în adipozitatile rebele și creaza un puternic efect tensor localizat. Acesta este un tratament eficient, care oferă rezultate vizibile remarcabile de la prima aplicare.


* Tratament Facial Shashimi – este un tratament de inalta- tehnologie cu ingrediente naturale de origine japoneză ( shiitake, umeboshi, wakame, rankon, soia și wasabi ). Aceste active au fost supuse nanotehnologiei obtinandu-se molecule cu o dimensiune mai mică de 100 nm, capabile să penetreze prin pori, profund în derm.