Peeling Chimic

Intinerire avansată a pielii

Gama medicală. Cosmetice de ultima generatie.

Compoziție: Compoziție: acid lactic, acid mandelic și acid piruvic.
Beneficii: Întârzie semnele de îmbătrânire ale pielii, incetineste procesul de oxidare și activeazaă reînnoirea celulară. Efect de întinerire celulară si protectie antioxidantă. Peeliguri chimice. Noua generaţie de peelinguri chimice

Peelinguri chimice care vor acoperi toate nevoile esteticii, cum ar fi: riduri, pete, cicatrici, piele flască, etc. pH de 2,5 până la 3. Peelingurile au incluse Pre-Peel (degresant) și Post-Peel (soluţie neutralizantă).

Toate tipurile de piele.

Acid Lactic

Peeling chimic – Concentraţie 30% , pH 2,8 – 3,0
Compoziție: Hialuronat de sodiu și colagen activ.
Beneficii: Este un Alphahidroxiacid organic (AHA), care rupe legăturile epidermice ale celulelor, stimulând procesul de descuamare şi exfoliere, având un efect flash. Utilizați-l pe liniile fine, liniile de expresie, piele sensibilă și pentru obţinerea unui efect flash! Nu-l utilizați pe cei care sunt alergici la lapte, pe dermatită și cuperoză.
Prezentare: 60ml

Acid Pyruvic

Peeling chimic – Concentraţie 20% , pH 2,8 – 3,0
Beneficii: Este un Alfa-Keto acid, caracterizat prin efect liofilizat ridicat, ceea ce îl face capabil să pătrundă adânc și rapid in piele. Aceasta are o greutate moleculară mică pătrunde până în straturile profunde ale pielii. Folositi-l pe sagging piele, facial întinerire, tratamente anti-rid, piele atonă. Nu-l utilizați pe pielea sensibilă, cuperoză si dermatită.
Prezentare: 60ml

Acid mandelic

Peeling chimic
Compoziție: Hialuronat de sodiu și colagen activ.
Beneficii: Este un acid ce aparţine grupei Alfa-Hidroxi (AHAS), are un mediu molecular mic, care permite ca penetrarea în epidermă să fie mult mai lentă decât in cazul altor acizi. Acest acid se obţine din migdale amare și este utilizat in tratamente la reînnoirea țesuturilor. Folositi-l pe tenul gras, porii dilataţi, hiperpigmentari solare, descuamari ale pielii, acnee și cicatrici. Nu-l utilizaţi pe cei care sunt alergic la migdale, dermatită și cuperoză.
Prezentare: 60ml

Kit profesional

Acid Lactic + Acid Mandelic + Acid Pyruvic + Solutiile Pre-Peel si Post-Peel