Utsukusy Cosmetics este un brand de cosmetice care si-a început activitatea în 1978.

Produsele Utsukusy au la baza formule și ingrediente pur japoneze, producția fiind facută în Spania.

Utsukusy este o afacere de familie în creștere, actualmente investește în noi piețe, prin plasarea produselor în țări precum SUA, Germania sau Singapore.

În prezent Utsukusy oferă o gamă completă de produse faciale, tratamente corporale și produse medical-cosmetice, produse SPA de calitate, precum și ritualuri de senzație care combină tehnici orientale, cum ar fi: kobido, shiatsu, ampuku si medicină chineză.

Utsukusy îmbină tradiția veche japoneză cu noile inovații ale științei, totul fiind concretizat în produse de înaltă calitate (cu rezultate vizibile imediat) în acompaniamentul ritualurilor unice care vizează armonia dintre trup, suflet și minte.

Distribuitorii Utsukusy Cosmetics vând pentru lanțuri hoteliere, cum ar fi Melia și Iberostar, Insulele Canare și Insulele Baleare. De asemenea, în Portugalia și Texas, există SPA-uri care lucreaza cu produsele Utsukusy.

http://www.utsukusycosmetics.com/

Prima lansare în Romania a avut loc la Cosmobeauty 2013. Brandul a fost reprezentat anual la toate expozițiile Cosmobeauty din Bucuresti si la Expo Beauty Forum Cluj doar cu  liniile de tratament facial. De anul trecut suntem prezenți și în revistele medicale și la congresele medicale, întrucat Utsukusy deține și produse din sfera medicală.

In anul 2015 la Expo Cosmobeauty București am avut un succes răsunator cu liniile faciale homeopatice cu venin „Sarcodes”.

In primăvara 2016 am început colaborarea cu un terapeut coporal în vederea descoperirii terapiilor și ritualurilor corporale. Bucuria cu care au fost primite ritualurile de catre clientele centrului nostru, m-a încurajat să le promovez.

Împreună cu echipa mea am demarat un proiect unic – „Academia de Terapii Japoneze Faciale si Corporale” – Acreditată Utsukusy Cosmetics. În cadrul Academiei desfășuram programe de specializare și workshop-uri pentru esteticieni.

Ar fi o onoare pentru noi să vă putem împărtăși și dumneavoastră un strop din bucuria ritualurilor Utsukusy.

Importator unic în România:
S.C. CIB FINELINE S.R.L
str. Columbelor nr. 7, et. 1, ap.3-4 sector 3, București
CUI: 27639058
Nr. Reg. Com. J40/103790/2010